PVC Handle - Versatile Grip Solution for Various Applications

SKU
HNDL

Iepazīstinām ar mūsu daudzpusīgo PVC rokturi: pielāgojams risinājums jūsu vajadzībām!

Ērts un elastīgs PVC rokturis, kas paredzēts dažādiem pielietojumiem. Izmantojot vairākas pieejamās diametra opcijas, varat izvēlēties perfektu izmēru, kas atbilst jūsu īpašajām prasībām. Šis rokturis, kura garums ir 50 cm, nodrošina plašu satvēriena vietu ērtai un efektīvai lietošanai.

Mūsu PVC rokturi atšķir tā unikālā īpašība – to var viegli pārgriezt uz pusēm! Tas ļauj pielāgot roktura garumu atbilstoši vēlamajām specifikācijām. Neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešams īsāks rokturis kompaktai telpai vai dodat priekšroku garākam rokturim, lai palielinātu sviru, mūsu produkts var bez piepūles pielāgoties jūsu vēlmēm.

Izgatavots no augstas kvalitātes PVC materiāla, mūsu rokturis nodrošina izturību un uzticamību. Tā izturīgā konstrukcija nodrošina, ilgstošu kalpošanu. Roktura gludā virsma nodrošina ērtu satvērienu, samazinot diskomfortu un uzlabojot vispārējo pieredzi.

Uzlabojiet savu aprīkojumu vai sāciet savu DIY projektu ar pārliecību, izmantojot mūsu PVC rokturi. Tā daudzpusība, pielāgojamais garums un uzticamā kvalitāte padara to par lielisku izvēli dažādiem lietojumiem.

14,90 €
Noliktavā
Vairāk informācijas
BrandHC PRO
Garums500 mm
KrāsaMelns
Uzrakstīt atsauksmi
Jūsu atsauksmes:PVC Handle - Versatile Grip Solution for Various Applications
More from HC PRO