Bicepsu un tricepsu trenažieris

SKU
GC-5086

Iepazīstinām ar 105 kg svara bloku bicepsu un tricepsu trenēšanai – izcilu universālo risinājumu precīzai un vieglai roku muskuļu veidošanai. Šis modernais kombinētais trenažieris ir rūpīgi pārbaudīts, tas nodrošina vienmērīgas un kontrolētas kustības, ļaujot jums nevainojami veikt bicepsa un tricepsa vingrinājumus, neizmantojot vairākus trenažierus. Gatavojieties piedzīvot nepārspējamu kustību diapazonu un maksimāli palielināt muskuļu aktivizēšanu, pateicoties novatoriskajam dizainam, kas izceļ šo mašīnu.

Iemesli, kāpēc šīm bicepsa un tricepsa trenažierim ir jābūt obligātam katrā sporta zālē:

  • Vietu taupošs dizains: apvienojot bicepsa un tricepsa vingrinājumus vienā trenažierī, varat maksimāli palielināt telpas efektivitāti savā sporta zālē, apmierinot visu lietotāju vajadzības.
  • Laiku taupoši treniņi: veiciet bicepsa un tricepsa vingrinājumus ātri pēc kārtas, optimizējot treniņu laiku un nodrošinot efektīvu kopējo roku treniņu vienā sesijā.
  • Regulējama slodze: 105 kg svara bloks piedāvā plašu pretestības līmeņu klāstu, padarot šo mašīnu piemērotu gan iesācējiem, gan vidējiem lietotājiem, gan pieredzējušiem lietotājiem.
  • Uzlabots kustību diapazons: iekārtas novatoriskais dizains ļauj pilnībā aktivizēt bicepsa un tricepsa muskuļus, nodrošinot optimālus ieguvumus un labāku muskuļu izolāciju.
  • Vienmērīgas un kontrolētas kustības: izbaudiet plūstošus un drošus vingrinājumus ar bicepsu un tricepsu, samazinot traumu risku un nodrošinot ērtu treniņu pieredzi visiem lietotājiem.
  • Izturīga konstrukcija: šis aprīkojums ir izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem, un tas ir veidots tā, lai izturētu smagu izmantošanu, nodrošinot ilgmūžību un izturību prasīgajā sporta zāles vidē.
  • Lietotājam draudzīgs dizains: iekārtas intuitīvais izkārtojums un regulējamie iestatījumi ļauj lietotājiem viegli pielāgot savus treniņus, nodrošinot vienmērīgu un patīkamu treniņu.
1 499,00 € Parastā cena 2 390,00 €
Noliktavā

HC PRO bicepsa un tricepsa trenažieris ir revolucionārs papildinājums jebkurai sporta zālei, piedāvājot daudzpusīgu un visaptverošu roku treniņu vienā kompaktā ierīcē. Ar lielu 105 kg smagu svaru bloku vingrošanas urbis nodrošina pastāvīgu pretestību, ļaujot pielāgot treniņa intensitāti savam fitnesa līmenim un mērķiem. Pateicoties tā atjautīgajam dizainam, gan bicepsa, gan tricepsa cirtas var veikt bez piepūles, ļaujot racionalizēt treniņu rutīnu un sasniegt ievērojamus rezultātus. Šis kvalitatīvais trenažieris ir izstrādāts, lai izturētu smagu lietošanu, nodrošinot ilgtermiņa ieguldījumu, kas apmierinās visas jūsu roku treniņu vajadzības.

Atjauniniet roku treniņus, izmantojot bicepsu un tricepsu.
Šī izcilā aprīkojuma daļa, ko vairs neierobežo telpa vai laiks, apvieno bicepsa un tricepsa vingrinājumus vienā ērtā vienībā. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis, 105 kg smagais svara bloks nodrošina izaicinošu un efektīvu treniņu, nodrošinot iespaidīgu spēku un muskuļus aktivēšanos. Paceliet savas rokas uz nākamo līmeni un iegūstiet labi veidotu ķermeņa uzbūvi ar šo daudzpusīgo un lietotājam draudzīgo iekārtu. Bicepsa un tricepsa trenažieris — paaugstiniet roku treniņu un pastumjiet savas robežas. Sāciet savu ceļojumu uz spēcīgākām, stingrākām rokām jau šodien!

Ierīces gludais dizains un augstākās kvalitātes apdare piešķirs jūsu sporta zāles videi eleganci, nemanāmi saplūstot ar jebkuru interjeru.

Rezumējot, 105 kg smags bicepss – un tricepsa trenažieris ir spēļu maiņas līdzeklis roku treniņiem, piedāvājot nepārspējamu komfortu, daudzpusību un drošību. Pievienojot šo novatorisko iekārtu savai trenažieru zālei, jūs varat uzlabot savu dalībnieku roku treniņus un nodrošināt viņiem lielisku treniņu pieredzi. Investējiet bicepsa un tricepsa trenažierā un paceliet savu trenažieru zāli jaunos augstumos, nodrošinot vismodernāko aprīkojumu visām jūsu klientu vajadzībām roku stiprināšanai.
Aprīkots ar 105 kg svara bloku, gludi kustīgo bicepsu un tricepsu. Kombinētais trenažieris aizņem apmēram 1 kvadrātmetru trenažieru zāles, un tas noteikti ir viens no populārākajiem aprīkojuma elementiem.

Tas ir īpaši piemērots sporta zālēm viesnīcās, uzņēmumos un mājokļu kooperatīvos.

Vairāk informācijas
BrandHC PRO
Garums1350 mm
Platums1100 mm
Augstums1400 mm
Muscle groupHands
KrāsaMelns
Uzrakstīt atsauksmi
Jūsu atsauksmes:Bicepsu un tricepsu trenažieris
More from HC PRO